dålig på att uppdatera.

har aldrig påstått att jag är bra på att blogga. inte heller på att uppdatera:P  hehe.
idag händer inget spec. och inget har väl hänt i sommar heller har träffat johanna ett par gånger i stan och hemma och lite så :)  ingo en gång istan becka träffade jag på karl-oskar. frida likaså ast bara i typ 10 min :/ julia har jag träffat ett par ggr med ;) men josse har jag inte hunnit träffa alls i sommar inte heller conne :/ mírre har jag sprungit in i på stan någon gång. 
har vartpå kålmården med pappa och familj. astrid lindgrensvärld med mamma lasse ella kusin morbror linda momo och lennart. 
göteborg med pappa och amilj med ;)
ska till gbg med johanna på fredag kommerhem på måndag åker till stockholm på onsdagen och kommer hem på söndagen sen börjar skolan :(
glömde nästan på söndag ska jag se danny/ EMD igen :) längtar ihjäl mig :) och sen nästa gång blir i kalmar den 26 november :) det blir 3 ggr detta året :D glad som f*n över det :)

har haft massa dåliga erfarenheter med killar nu så det räcker.  men kan inte hjälpa att jag gillar ..... . han är ju så det går inte att beskriva.  det är idag 14 dagar kvar tills skolan börjar.

har hittat en till super bra kompis att lägga till :) fast det är så långt imellan oss :/ men det kan vi lösa :).
klockan är lite över 10 och jag har varit ute 2 ggr och gjort lite olika saker trots regnet (lite stolt över mig själv).
Jag håller på att skriva en bok också :) har hunnit halvvägs i den tror att den ska heta kärlekensmagi. nu i efterhand när jag läser den tycker jag den är fånig precis som allt annat jag har skrivit men det är ju vad alla andra tycker som räknas i dethär fallet.

har kommit en bit med mina dikter med försöker ju göra en ändring förhoppningsvis en örbättring där med :).

det känns lite konstigt att jag skriver en massa men att ingen i familjen vet om det men jag började ju med att skriva om mina känslor och det kändes inte som att de behövde veta om det och de va lite töntiga. skulle vilja gå på en skrivarkurs och en sångkurs jag känner nu att jag vill bli en massa saker som stor jag vill bli artist kan tänka mig att skriva texter till låtar. någonting med matte. poet  författare. jornalist.  så nu har jag något att fundera på. vilket av det som lockar mest. och hur mycket jag orkar pluggaoch sånt.
jag har ju ett år till att fundera.

varför ska alla portaröpnnas nu under 8:an liksom. jag vet att jag vill gå natur programet på teknikum men sen vad jag vill bli efter det :S.

men jag måste sätta igång och städa och lägga ut mina nya dikter på min andra blogg <3

RSS 2.0