min rädsla

jag är inte rädd för att berätta för dig att jag gillar dig!
jag är rädd för att det ska komma vid fel tillfälle eller komma ut fel/låta fel.
jag är inte rädd för att göra bort mig inför dig.
jag är rädd för hur du kommer reagera!

.

fysik är nog något av de tråkigaste ämnerna.. sitter och skriver mina labbraporter! men taggar inför true talent på tv:n sen :)  är så himla trött på att sakna och längta efter folk. vill verkligen bara träffa alla saknade människor nu! på en gång vill inte vänta! jag saknar dom vi träffade i taize alla fina människor där! saknar alla nya kompisar jag träffade i sommar på spelningarna och saknar allt folk jag träffade så härliga människor allihop!!  från folk på radion till försäljare till hotellpersonal till artister till vanligt folk!  denna sommaren har varit så sjukt underbar så det finns typ inte!! vill bara leva om hela sommaren igen och igen och igen!!! men jag kommer aldrig få den tiden åter det enda som finns kvar är minnerna jag har :P!
va hos julia inatt med nea och sanna vi gjorde typ inget annat förutom att äta och kolla på film!  vi åt och åt och åt sen kollade vi på film till alla utom jag somnade:P jag låg och smsade ist jag somnade lite här och lite där men somnade inte riktigt förens typ vid halv 6 och när julia och dom vaknade vid halv 9 ja då skulle dom självklart gå upp :P 
i fredags va det sjukt chill kom hem vid typ halv 6 spelade lite spel med familjen och sedan gick jag och la mig och sov vid typ 10 och sov till 1 på lördagen ;) sjukt härligt!
nästa helg blir det göteborg med lina och elina och ska träffa emmy annelie marika och kke någon mer där :)  <3

behåll mig som din ögonsten, göm mig i dina vingars skugga!

tycker den textraden är så otroligt fin!!  bara så alla vet!!  något annat som är otroligt fint är låten there's a place for us!! seriöst älskar den låten åh vad den är bra och om man verkligen lyssnar på texten det är verkligen underbart!! man ska bara lyssna och ta in budskapet och verkligen ta till sig allt som texten berättar!!
jag vill just nu bara skrika ut att jag älskar dig.. men vill inte skriva det för det känns inte lika verkligt känner verkligen att jag skulle behöva träffa dig... även om jag vet det kommer dröja...  hur jag kan känna att jag stör men samtidigt känner att jag behöver prata med dig hur jag känner att jag behöver dig i mitt liv... hur jag ibland bara vill dlå dig för absolut ingenting och hur jag bara vill känna att du är nära när du är långt bort!!  vill inte känna att jag behöver dig vill känna mig självständig... men när jag har lärt känna dig har dett blivit svårare för mig..
blogga är inte mig grej. nej tack och hej!

saknad

ja alltså blogga är inte det jag är bäst på jag ger upp om att försöka återberätta resten av borås och challalalala vill ni veta så får ni fråga mig! jag tänkte skriva lite om saknad! just nu är saknad något jag känner av väldigt mkt! dels så saknar jag danny och jonah och matte och erik jag saknar till och med aron och henke som jag inte har snackat så mkt med!  plus att just nu känns det som att borås ligger ungefär 5000 mil härifrån...  jag vill till borås jag vill prata öga mot öga vill veta sanningen vill veta vad du tänker!! vill inte ta sånt på sms men vet fan inte om jag klarar det... det lär ju typ bli på jullovet eller något sånt :S fett långt dit!!
saknar massa annat folk från taize som fransmännen som man vet att man inte kommer träffa igen :( behöver verkligen snacka med dig.. :(  saknaden efter folk jag inte har till hands eller som jag inte brukar träffa så ofta är stor!! nu ska jag se om jag kan sova nått inatt eller inte :P

RSS 2.0