VÄXJÖ!!!

ingen har väl missat att E.M.D kommer till växjö eller??:O
köp era biljetter om ni inte har det!! 
JAG lovar ni vill inte missa det här det kommer bli så himla fett!!!
det har inte gått någon med sadface från någon av de andra konsärerna så köp och ni kommer se en helt ny sida av killarna. de har en sån otrolig charm och dom är snygga och sen sjunger de ju så fantastiskt och det är blandad musik båda gammal och ny!!
missa inte det här!!  E.M.D i växjö konsärhuset på lördag den 16/4 klockan 19.30 :D

PH1!!!

tänkte sätta mig och skriva lite nu dåda!
senaste gången va hm... i början av mars tror jag haha :P
det va iaf innan den 8 mars vilket föresten va en as grym dag :) va i skolan och sen drog jag till stan o köpte semla och sen till samarkand och mötte upp lina :) så gick vi runt där och fjollade lite :P mamma ringde o frågade när vi skulle komma till liljas bil så vi började gå och va framme typ 10/20 minuter innan allt ska börja! och precis när vi ska gå in så kommer en stor svart bil och vilka kliver ut? jo erik och matte dom går förbi oss in medans vi bara står och glor haha xD lite fail.!   vi går iaf in och hänger av oss sakerna. sedan ställer jag och lina oss o lyssnar på när erik och matte soundcheckar :) låter grymt men båda undrar var danny är sen rabblar vi vad han skrev i sin blogg och inser att med allt han skulle göra skulle han inte hinna med tåget så vi iner att han kommer ta flyget så han kommer till själva spelning lixom df vi va där haha. någon gubbe går runt med en mikrofon och introducerar nån kille som tydligen va väldigt känd minns inte ens vad han hette xD  se va det helt plötsligt mat jag och lina tog mat ställde oss och åt vid ett av mingelborden o när vi ätit klart så gick vi fram och satte oss på scenen. sen va det några som uppträde någon tjej och nån kille som sjöng någon låt. annars va det ganska lugnt där framme sen snackade vi lite med vicki och teuta. när det blev tårta satt vi kvar för vi orkade inte gå.  sen kom någon som va sjukt känd tydligen och hade en sjukt snygg kropp typ 95 eller liknande år och gjorde några sporter i slowmotion fast jag venne vad det såg ut som men i slutet gav han mig en ros av någon andledning haha jag blev lite paff och ba öh.. men sen kom jag på att jag kan ge den till danny haha (A) (Y) vi satt kvar där framme och väntade och helt plötsligt sätter de igång rökmaskinen för att se till så att dom funkar och jag kan säga att det är inte kul med den röken så grymtjobbig plus att jag hade en strålkastare rätt i ögonen!! sen kom dom där sjungade sakerna tbx och körde massa abba och lite så sen gick tjejen för att byta om medans killen avslutade sen kom tjejen tbx för att imitera carola och när hon va klar ja då kom det som de flesta hade väntat på :) erik matte och danny!!  de sjöng otroligt bra som alltid haha! och det är så himla härliga! och sen efteråt orkar jag knappt skriva allt va så himla galet bra så det går liksom inte att skriva så ska inte ens försöka xD
sen har det väl hänt lite mer saker jag va och kollade på justin bieber: never say never i 3D och det va la gött fast irriterande när alla fans satt och skrek i biosalongen!! det va ändå i en biosalong! jaja that was it liksom sen va vi på konfa läger den 31- 3 om jag inte minns helt fel så kom hem för typ en vecka sedan och allt har varit ganska stressat! har flugit hit och dit hela tiden men det är ju mitt val liksom!  och just nu har jag tagit på mig för mkt arbete känner jag men det får liksom bli som det blir!
denna veckan kommer bli lika stressig den! men till helgen blir det bästaste E.M.D i kalmar på fredag och i växjö missa inte det!!!! verkligen helt ärligt missa inte grabbarna i växjö det kommer bli så fett grymt!!! eller om du bor i kalmar eller vilken stad du nu bor i missa inte dom åk åk åk!! ni kommer inte att ångra er!!  jag är så sjukt glad osså för jag va en av 3 som kom med i E.M.D street team i växjö så jag kommer få vara med på soundchecken och sedan träffa dom back stage hehe och det ända jag behöver göra är att marknadsföra dom i växjö :)  :) plus att jag har haft en massa biljetter dit som jag inte behöver som jag har sålt :) <3    nu ska jag fortsätta med skolarbete!!! puss och kram skum banan!!!
och just nu sitter

RSS 2.0