NOVELL

jag kan stolt medela att jag blev klar med min svenska novell idag!!   31 sidor tog ett tag att skriva men jag e klar med kladden så nu ska gunnar rätta den haha sen ska jag renskriva den med :/  gillar ingentligen inte när folk bedömmer mitt arbete!!

!!

eftersom jag känner att jag e så flitig på att blogga kan jag ju inte lägga ner det? :P nämen jag får väl skriva lite någon gång..

hm.. jag avskyr skolan just nu!!  ingenting är kul längre. trivs sämre o sämre kan man ju säga... o orkar verkligen inte anstränga mig det sista nu vill bara sluta och få sommarlov utan att behöva tänka på något!! men nej nu i slutet när alla är trötta ja du lägger det bara prov och inlämningar på varandra jag vet hur bra jag skulle kunna göra ifrån mig men jag orkar aldrig visa det...  har 2 skriftliga nationella och 1 muntligt kvar och sen har vi teknik prov so prov spanska prov fysik prov svenska inlämning och har nyss haft hemkunskaps inlämning och jag har säkert glömt något!! alltså jag orkar inte med det längre!!men vet att jag måste för att jag ska kunna fortsätta läsa det jag vill!

nu till något roligt roligare!! jag tog bussen hem från grand idag där jag va med josse och ida men iaf!  så hoppade jag av hemma hos min käre "bror" gurre :) stannade typ bara i en timme eller någe sånt men det va sjukt mys som alltid! han får mig nästan alltid på bra humör !  snackade mkt och så visade jag honom lite av arbetet i skolan o med konfirmanderna! jag måste tillbaka till honom snart det va aldeless för länge sen innan jag träffade honom idag! kke kan fixa något han jag och peter nästa gång han kommer hem:) 

saknar peter med även om det som hänt hat hänt!!

just nu är jag bara förrvirrad!  lyssnar just nu på have you ever been in love med Westlife. den beskriver ganska bra vad jag funderar på nu! samt vad som är meningen med allt som händer nu! jag undrar verkligen! imorgon har jag nog inte en tanke på det men nu ja då snurrar det i hjärnan och min spotify väljer så bar låtar att spela som hanslar om just det!

aja undra om det är någon som fortfarande läser? :P skit samma

håller på att skriva en dikt samtidigt som jag skriver här men den kommer nog upp på hbsdiktblogg.bloggo.nu ist!

imorgon är det UG igen :)  då är det diskution igen :) man får alltid något nytt med sig därifrån :)  på fredag vet jag inte vad som händer blir nog en vanlig hemmakväll :) på lördag ska jag kolla på onsdagsgruppen på teleborgs konfirmation! köper nog klänning till det imorgon! och på kvällen ska jag troligtvis hem till sandra med ina o deras gäng och sova där och sen på söndag till teleborgshallen och kolla på dackegymnasternas uppvisning! sen är denna veckan med slut!!

tänkte bara skriva oxå att min pappa inte har kommit på att jag och såg danny i halmstad förra veckan på tisdagen han tror att jag har skaffat någon hemlig ny kille ist? :S   aja han är ju som han e. vill man veta nått mer som händer i mitt liv kolla facebook eller bdb JSaucedo eller messa 0730946509. puss och kram!

RSS 2.0