konstig...

vet inte vad det är med mig just nu känns som om de senaste dagarna har jag bara gått omkring och varit tjurig och ledsen för ingenting vilket är jävligt segt...  

idag har det väl varit sådär jag försöker iaf bete mig normalt...  först hade vi engelska sen so vilket båda två va segt... sen hål där jag och josse och sen elina satt och lyssnade på danny och justin bieber i biblan. sen matte som va sjukt krävande idag..
hm lunchen såg riktigt läskig ut idag va knappt man vågade käka. hm sen gjorde jag spanska prov vilket gick sådär sen fick jag reda på att jag hade g- på hörförståelden... och vg på diktamen här ryker mitt mvg i betyg asså... så därefter va jag sjukt nere och det va knappt jag kunde svara när någon pratade med mig...
sen precis innan sista lektionen så ringer älskling och vill prata men hör på en gång att jag är sur så han försöker pigga upp mig gullig som han är men lyckas inte helt fullt ut men fortsätter prata iaf sen märker jag att alla går in i klassrummet så hakar på fortfarande  med telefonen vid örat. min lärare kollar lite konstigt på mig så jag säger att jag ska lägga på och läraren svarar "det är ju elevens val så"   fast vi la på iaf för han hade ju lektion sen. så jag stoppar hörlurar i  öronen och sätter på musik tillräckligt högt för att slippa höra de andra i klassrummet.
så börjar jag skriva på texten som ska vara klar imorgon om kärlek men hinner bara till 4 meningar innan min skrivförmåga försvinner. då minns jag att jag har massa gamla blogginlägg som danny har skrivit i mina antekningar som det står om kärlek i så kollar där. och när jag har läst dom försöker jag komma på nått sätt att sätta ihop texten och läser gamla texter för att få fram en ide och då hittar jag en anteckning där det står "Baby du är det bästa som hänt mig. Jag kommer aldrig sluta älska dig. Vill varje sekund. Var gång vi skiljs åt går mitt hjärta itu. Men din röst i telefonen saktar ned mitt blödande och lindrar mitt lidande. Du är helt fantastisk och förtjänar inte en idiot som mig. Du är den vakraste människa. Ditt sätt är helt underbart. Du hittar inte på eller ljuger. Du vill alltid alla deras bästa. Du värnar om dina vänner och gör vad som helst för dem. Du respekterar andras åsikter. Julia du är otroligt gullig när du pratar om danny. Du kan prata i evigheter och alltid låter det som en stor nyhet som alla måste få höra och hela tiden har du ett stort leende på läpparna. Glöm aldrig att du är guldvärd!!! Gumman jag älskar dig. Stunderna med dig är de bästa.‏"    och blev så sjukt glad fattade direkt vem det va ifrån :D.   sen läste jag vidare bland danyys bloggar för nu kunde jag ju inte konsentrera mig på att skriva och blev bara gladare och gladare men sen när lektionen slutade och jag satte mig på bussen hem kom dysterheten tbx :/ så tillslut somnade jag och vaknade när en kille hoppade av och knackade på fönsterutan..

nu försöker jag komma på nått bra att skriva till texten igen... 
och ska snart anmäla mig till ett evenemang som jag är lite förliten för igentligen.. men so what daniz ska vara där <3

RSS 2.0